09.07.2013

IUBIREA


Dragii mei,aici pe planeta oamenii trebuie sa invete sa iubeasca.Printre voi sunt  fiinte cu mult mai evoluate decat restul ,ei nu stiu ce sunt sau cine sunt ,cauta aceasta iubire toata viata lor.Forma aceia de iubire cu greu reusesc sa o gaseasca pentru ca rareori isi gasesc sufletul lor adevarat.

Cand iubirea voastra se intreapta catre o fiinta cu care aveti un contract de viata ,acea iubire nu va satisface sau va da o lectie dura,pentru ca asa ati ales voi.Multi ati avut deceptii ,ati ajuns sa credeti ca iubirea aduce suferinta,va face slabi,va aduce un gol imens in suflet de care nu veti mai scapa intrega viata.Dragi inimi,iubirea voastra nu va fi inteleasa,voi nu sunteti ca ei si nici ei ca voi.De ce sa va suparati pe fiintele care nu va ofera iubire cu aceiasi intensitate cu care voi o daruiti? Voi sunteti suflete evoluate,ei nu sunt ca voi,sau voi in contractul de viata ati ales aceasta lectie.Din lumea din care voi ati sosit aici ,voi plecati din inima dragostei si ajungeti in iluzie.Ideea de a cauta dragostea ramane,veti simti impulsul acesta foarte intens fata de restul fiintelor,dar nu veti gasi ce ati lasat in urma voastra.Sunteti aici sa experimentati lipsa iubirii,separarea de ea,plus alte lectii,toate la un loc trebuie sa va arate ca ceea ce aveti voi in inima  este unic.Sunteti aici sa invatati sa daruiti iubirea pe care voi o cautati.Conditionand aceasta iubire,va indepartati de telul vostru suprem,intoarcerea la iubire neconditionata.

Dragi inimi,daruind iubirea voastra fiintelor de langa voi care nu stiu sa primeasca sau sa daruiasca ca aceiasi intensitate aceasta iubire ,pe voi va face sa cresteti,asta este lectia voastra.Nu dati iubirea cu conditia sa primiti la fel inapoi ,pentru ca aici nu veti primi acea iubire in acea forma si frecventa decat daca v-ati intalnit sufletul vostru.Nu lasati amaraciunea unei deziluzii sa va duca inapoi la aceiasi lectie ,o veti repeta prin alte vieti pana veti intelege ca trebuie doar sa iubiti si iar sa iubiti ,si nici o deziluzie sa nu va faca sa nu mai iubiti.Daruiti aceasta iubire fara limite,ea va fi lectia suprema care trebuie invatata de orice fiinta de aici.

Binecuvantari pentru voi toti

Namaste

3 comentarii:

  1. EXCEPTIONAL iar mi-ati raspuns la un gand tainic al meu care nu puteam sa v-il spun ..si iar am ajuns la acesta concluzie care o transmiteti prin mesaj fara sa fii citit decat acum acest mesaj ..am ajuns la aceasta concluzie intrebandu-mi sufletul...VA MULTUMESC

    RăspundeţiȘtergere
  2. Cu siguranţă că există suflete care nu-şi amintesc de apartenenţa lor, de locul de unde vin, dar cu siguranţă îşi amintesc că au un rol aici. Îl pot juca sub diferite forme, important fiind faptul că, într-un final să experimenteze tot ce şi-au propus, necontand frecvenţele şi intensitatile lecţiilor pe care le-au ales ci numai rezultatul conform cu alegerile. Da...lecţia Iubirii este calea prin care redescoperim esenta noastră, ne redescoperim frumuseţea, trăim efectiv, suntem vii, vibram şi ne contopim cu energia Iubirii, pt. că suntem Iubire. Trebuie să mai subliniez că unele suflete au aflat pe parcurs de unde vin, au băut apa de Acasă, s-au reîmprospătat, continuând să planteze samanta iubirii în solul sufletelor împietrite de iluzie. Ei stau lângă seminţele plantate şi din energia iubirii lor picură stropi de apă vie. Vlastarii vor creşte şi vor umple la rândul lor alte soluri de inimi împietrite ducând astfel la uniune intru tot. Floarea Dragostei a crescut iar pe cerul evoluţiei sale, curcubeul râde zugravind imaginea Creaţiei. Fiţi Iubire, Fiţi Lumina! Namaste

    RăspundeţiȘtergere
  3. "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti" ne spunea Domnul nostru IISUS HRISTOS acum 2000 de ani!Asa sa faceti....Cu drag si respect.Inginerul.

    RăspundeţiȘtergere

Reţineţi: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.