06.05.2013

INTELEPCIUNEA SUFLETULUI


INTELEPCIUNEA SUFLETULUI

 
In noi avem un intreg Univers nevazut si deseori necunoscut noua insine. Purtam multe masti cu care ne infatisam lumii... ele de cele mai multe ori sunt inconstiente, n-avem habar de ele. Ele sunt multe, multe...
Un intelept stie sa le descopere si sa foloseasca ceea ce este bun, pentru sine si pentru ceilalti... Drumul catre inconstient, in fond, e drumul catre SINE.

Noi suntem cei ce ne putem deschide propriile aripi de lumina. Iar cu aripile deschise putem zbura catre Cer spre locul nostru special din INIMA UNIVERSULUI si a DIVINITATII.

Priviti  in trecut si multumiti-i lui Dumnezeu pentru tot.
Priviti in viitor si credeti cu tarie in bunatatea SA.
Priviti in prezent si vedetii frumusetea LUI infinita.
Priviti in sufletul vostru... gasiti-L, imbratisati-L...
Veti fi  coplesiti de IUBIREA SA.

 

Pace si iubire

4 comentarii:

 1. D-NA MARIA ,ISUS ESTE LUMINA !ADEVARAT ESTE LUMINA!MULTUMESC,indiferent de orice spunem fiecare fiinta ,suntem ca o carte sfanta cu sufletul plin de lumina ,schimbari sunt putin vizibile pt. ca cei inca multi asteapta de la uratul de tv sa aduca vestile bune ,toate sunt inca cum sunt ca noi cei treziti chiar cu rabdarea dragostei NU mai vrem [eu vb. in numele meu fara a jicni pe alti,de mine ]toate simtomele de ce se petrece le simt bine ,cu dureri de cap ,oboseala rea cu somn ,indispoziti, chiar tratate cu dragoste, greu finalul dar vreau sa ma lamuriti daca stiti in legatura cu doua chestiuni diferite daca cred eu bine sau nu :EVENIMENTUL e una , ASCENSIUNEA e altceva ?MULTUMESC,cu drag ,CORA.

  RăspundeţiȘtergere
 2. foarte frumos ..cale spre inaltarea noastra spirituala este IUBIREA ..sentimentul care ne apopie de DIVIN ..daca lasam sufletul sa vorbesca EL ne va duce ACASA va multumim

  RăspundeţiȘtergere
 3. Evenimnetul inseamna venirea lor aici..Ascensiunea este alceva..

  RăspundeţiȘtergere
 4. MULTUMESC,D-NA MARIA ,MULTUMESC!sa vina dragii ca e cazul ,DA!!!vreau aceasta bucurie mare ,ADEVARUL luminii si al dragostei sa dea in toate sufletele fiintelor galactice si sa vada frumusetea ,bunatatea a tot ce exista cu ajutorul lui DUMNEZEU iubindu-ne dintotdeauna neconditionat ,chiar daca dragul e bombardat cu:'DE CE DOAMNE ?NU SE TERMINA ?EL ne iubeste cu mare blandete ne mangaie si ne asculta si trimite vesti pentru a ne linisti ,asa cred eu ,VICTORIA LUMINII!VA IUBIM DRAGI FRATII GALACTICI!DUMNEZEU NE IUBESTE,MULTUMESC D-NA MARIA,din suflet,cu drag ,drag CORA.

  RăspundeţiȘtergere

Reţineţi: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.