10.04.2013

LEGIUNILE ANGELICE

 


LEGIUNILE ANGELICE ALE MAMEI DIVINE

„Metamorfoză - Totul este într-o stare de flux”


Noi suntem Legiunile Angelice ale Mamei Divine.
Va salutam in aceasta zi de primavara care incepe sa isi arate primele semne ale sale in emisfera nordica.Frunzele incep sa strapunga solul rece si umed in gradini,astfel incat incepe metamorfoza schimbarii de la o forma la alta.

Lumea voastra urmeaza sa isi schimbe costumul .Nimic nu va ramane asa ,totul este intr-o stare de flux.Noi suntem ingerii care lucreaza cu Mama Divina.Noi lucram indeaproape cu Arhanghelii si ghiduri personale ale celor in calitate de Indicatori de Cale si Lucratori in Lumina de pe planeta Pamant in acest moment.Noi dorim sa vorvbim de multe lucruri,in primul si in primul rand vom vorbi de schimbarile din corpul vostru si din mintile voastre.

In primul rand, sunteti intr-o perioada intensa de regenerare,ca a unui fat in curs de dezvoltare in pantecele mamei sale.Corpurile voastre elimina treptat totul pentru a deveni organisme de lumina,dar amintiti-va,este nevoie de timp pentru a se manifesta modificari fizice.Sufletul filtreaza schimbarile prin mental,emotional si in sfarsit corpul fizic care este asemanator cu gestatia unui organism tanar.

Pe masura ce suferiti transformarea fizica,voi,de asemenea,sunteti in curs de schimbare in modul cum vedeti lumea voastra.Conexiunea voastra cu spiritul este in crestere si odata cu reconectarea vine si amintirea a cine sunteti si a ceea ce sunteti,mai mult decat corpul sau mai mult decat o simpla persoana.Sunteti un aspect al Creatorului,o fateta a lui Dumnezeu.Sunteti o fiinta divina venita in lume sa afle mai multe despre ea si de a ajuta si pe altii sa isi aminteasca.

Fiecare dintre voi trece,de asemenea,printr-o perioada de curatare profunda,tot ce apartine vechii paradigme este dezbracat delicat de fiinta voastra.Descoperiti ca ceea ce ati crezut despre Sine este departe de realitate ,si lent vi se releveaza voua in timp ce va supuneti acestei transformari.Voi incepeti sa uitati,amintirile dispar si chiar cuvinte si lucruri care le-ati invatat in trecut ,dispar din mintea voastra.Incepeti sa invatati sa traiti in momentul prezent ,in Acum.

Va amintiti momente ciudate,va amintiti brusc de relatii vechi,un iubit de mult pierdut sau un prieten,o ruda cu care nu ati mai vorbit de ani de zile.Aceste eveniment erau importante odata si ati incercat sa le pastrati,dar acum nu mai par importante.Lasati-le sa plece.Lasati sa plece tot,traume ,emotii,interpretarea gresita de catre voi a intentiilor alcuiva sau cuvinte,resturi de amintiri slabe a ceea ce ati crezut ca a fost.

Voi nu mai sunteti acea persoana care putea fi usor ofensata sau ranita.Voi nu mai simtiti ca este necesar sa va agatati de ceea ce a iesit din viata voastra.Puteti sa simtiti ca acele imagini ale trecutului sunt  aproape ca si cum ar fi imagini dintr-o alta viata.

Corpurile voastre emotionale,mentale si fizice sunt spalate de un rau de lumina.Acest rau elimina traume de  mult stocate in structurile celulare,chiar traume care provin din alte vieti.Aceste amintiri si imagini se misca prin voi spalate de lumina ,in celulele voastre simtiti emotiile care se elibereaza din campul electromagnetic si se disipa in eter in jurul vostru.

Treceti printr-o vindecare profunda a intregii fiinte.Pur si simplu lasati sa se intample.Acesta este un cadou din Cer de la propriul vostru Sine Superior care va adus aici pe Pamant ,sa se supuna acestui proces de aducere a Cerului pe Pamant,pentru a impamanta energiile ascensiunii in corpul fizic planetar ,pentru ca si planeta sufera ascensiunea ei.

Suntem de parere ca pentru multi Lucratori in Lumina a existat un sentiment tot mai mare de pierdere,dezamagiri si frustrari cand au realizat ca multe dintre simptomele ascensiunii  tratate inainte de decembrie anul trecut,ele de fapt sau reintors.Aceste simptome va spune ca treceti printr-o perioada de schimbari profunde,un proces metaforic pentru ca deveniti o fiinta noua ,o persoana care poate ancora si energii de inalta frecventa intr-un corp fizic care inca functioneza in lume.

Prin aducerea luminii in corpul vostru veti face posibil ca lumea voastra sa urce din noi in frecventa Christica de la care ea a coborat cu mult timp in urma.Planeta voastra va deveni o planeta sacra una din doisprezece din Univers,un loc foarte special si voi sunteti aici pentru a ajuta in acest proces de nastere.Este o incredere sacra ,acum in curs de desfasurare.

Veti continua sa experimentati diferite simptome ale ascensiunii,intelegeti ca este nevoie de rabdare.Atat voi,cat si planeta voastra sunteti la fel ca femeile gravide,cu dureri si disconfort,schimbari in structura corpului,emotii si flash-uri de caldura,toane si fleacuri,toate cu scopul de a crea ceva nou impreuna intr-o lume noua.

Este destul de greu pentru o femeie gravida sa fie confortabil ceva in timpul celor noua luni de sarcina,multi dintre voi ati avut de-a face cu aceste modificari de baza zi de zi ani de zile.Ele vor continua atat timp cat va fi necesar,invatati sa aveti rabdare si sa fiti buni cu voi.

Ascultati ceea ce corpul vostru necesita in acest moment si faceti sa fie confortabil,rasfatati-va un pic.Mai presus de toate fiti blanzi cu voi insiva si cu cei din jurul vostru.Multi sunt in curs de schimbare,si ei inteleg foarte putin.In constientizare mai mare si o inima calma puteti sa intelegeti ca procesule este unul firesc.

Procesul este unul care a fost prevazut si planificat de o lunga perioada de timp,inca dinainte sa cadeti in densitatile inferioare .Acest ciclu lung a fost predestinat,iar acum revenirea la lumina este aproape completa.Perioada de transformare continua si in urmatoarele luni si veti veni in contact cu aceia de nivel si frecventa similara cu a voastra.

Unii dintre voi vor incepe sa lucreze cu alti membrii ai familiei sufletului vostru,fie cei incarnati pe planeta,fie cu cei care fac parte din echipajele navelor galactice care populeaza Cerul planetei ,precum si cu cei care lucreaza in lumea spiritului.

Acesta a fost un timp de singuratate pentru Lucratorii in Lumina care au stropit din belsug fata planetei,multi fiind ancore de lumina in comunitatile lor.Cu toate acestea,si mai multe persoane se trezesc si Lucratorii in Lumina vor primi si mai multe cereri,deoarece oamenii incep sa puna la indoiala totul din viata lor.
Doar o prezenta calma va putea sa ajute solicitantii pentru a descoperi si ei mai mult din ei insisi.Oamenii sunt mult mai sensibili la vibratii .Prezenta voastra calma va ajuta foarte mult,iar oamenii vor raspunde relaxati in prezenta voastra.

Ce puteti face pentru voi insiva ca sa va pregatiti pentru munca voastra in continuare aici? Invatati sa ascultati vocea interioara.Amintiti-va ca intodeauna canalizati Sinele mai Mare si monada (familia de suflet) ,in moduri care nu sunt intodeauna evidente.

Pe masura ce incepe sa „tune” mai multe mesaje subtile ale spiritului va deveni si mai evident daca nu ascultati,exista moduri in care se poate ajunge la voi ,in cele din urma.Vise,intelegeri intuitive,obiecte turistice neobisnuite,evenimente ,modele repetitive si secvente de numere,tineti ochii si urechile deschise pentru a primi semne ca spiritul incearca sa comunice cu voi si fiti deschisi la ceea ce vine.

Toti ati venit cu misiuni specifice sau karma de finalizat.Unii dintre voi nu sunteti constienti de acest lucru.Acest lucru poate il observati in zilele si lunile care vor veni si va va ajuta sa va deschideti la posibilitatile de invatare a accepta ceea ce sunteti.

Multi dintre voi au venit pur si simplu de a transmuta energiile asa cum se misca prin corpurile voastre si sa treceti prin procesul de reconectare a spiritului,o conexiune care a fost pierduta de cea mai mare parte a populatiei ,chiar daca acestia se considera oameni spirituali.Omenirea a uitat radacinile divine,si intodeauna a stat un intermediar intre Dumnezeu si individ.Fiecare persoana este o extensie a sufletului lor,adapostit intr-un vehicul ,organism.

Ceea ce a fost considerat spiritualitate pe aceasta planeta este in multe cazuri idolatrie,oameni care se inchina la acele fiinte care le considera foarte mari.Trebuie sa va uniti si sa vedeti ca religia este o dogma care a servit sa imparta oamenii si sa provoace neincredere ,ura si bigotism.

Nu este bine,in fiecare religie totul a inceput de la suflete avansate,dar in cea mai mare parte invataturile originale au fost deformate si manipulate de cei care au dorit puterea si autoritatea asupra altora.Ceea ce este bun in invataturile religioase va ramane,iar restul va fi inlaturat.

Multi oameni piosi si buni sunt in soc major,pentru ca au descoperit cum au fost manipulati si controlati de acei lideri spirituali pe care i-au crezut de incredere.Deja straturi de acoperire , inselaciune  si minciuni incep sa fie dezvaluite.Mai mult va veni si ca rezultat reactii temperamentale pot izbucni.Invatati sa fiti o insula calma in furtuna,astfel cei cu care veti interactiona va vedea ca nu exista alta cale decat a fi calm,senin si echilibrat,permitand timpului ca totul sa plece.
Vedem lumea intreaga cum trece prin dureri de crestere chiar acum.Institutiile sunt in scadere,ca si cu demisia Papei si abdicarea lui ,conducatori suparati .
Structurile dezvoltate in timpul perioadei de intuneric Kali Yuga sunt demontate,bazele lor au fost eliminate.Ceea ce vedeti in mass-media este in cea mai mare parte fum si oglinzi,economia savaie si bancherii lacomi inca incearca sa perceapa rate ridicate de bani.
Oamenii de rand au inceput sa se trzeasca rapid.Este nevoie de acest timp de presiune pentru a schimba masele.Ca o floare fortata sa infloreasca mai devreme,asa sunt oamenii fortati acum in acest proces de trezire de catre singurul domeniu din viata lor care ii afecteaza in mod profund ,si acela fiind banii.

In cele din urma,oamenii vor vedea ca banii sunt o constructie artificiala a vechii paradigme,au fost conceputi sa mentina controlul asupra oamenilor.Banii nu sunt necesari.Oamenii vor crea in cele din urma sisteme barter care vor lucra in problemele care au fost create de sisteme bancare demodate.

Pe masura ce oamenii incep sa se trezeasca,initial acestia vor fi suparati,si unii dintre voi sunteti suparati ca Lucratorii in Lumina si directionati gandurile negative a ceea ce vedeti in lumea voastra.Noi va sugeram sa va mutati gandurile voastre departe de elementele in descompunere rapida a vechii paradigme.

Amintiti-va ca sunteti creatori.Gandurile voastre sunt mai puternice decat multi dintre voi intelegeti acum.Pe ceea ce va concentrati aia se manifesta in lumea voastra acum.Pastrati-va gandurile voastre axate pe rezultate pozitive,chiar daca acestea nu se manifesta in mod direct si destul de repede.

Aceasta este o perioada de mare schimbare care se manifesta zi de zi in existenta voastra,ceea ce a fost dominant in lumea voastra ca putere acum este in proces de anulare si de plecare.Institutiile ca temelie a comunitatilor sunt expuse,dezvaluirile vor continua sa vina rapid si furios,si ele vor crea nelinisti in randul populatiei.Guvernele vor fi in masura sa ofere sprijinul necesar pentru fixarea lucrurilor ,aprovizionarea monentara, pentru ca oamenii se vor ridica in rebeliune fata de masurile de austeritate si de crestere a impozitelor.
Nu va asteptati ca guvernele sa faca minuni ,sau sa rezolve probleme insolubile create de lacomia si lipsa de viziune.Unii dintre voi vor descoperi pe masura ce incep sa se deschida spre Sinele multidimensional ca solutiile pentru aceste probleme se vor gasi.Multe notiuni minunate creative vor fi puse in practica si utilizate in momentul in care institutiile care au impiedicat aceste lucruri de la a lua fiinta vor fi disparut din scena lumii.

O lume noua se apropie in fiinta si sunteti aici pentru a asista la nasterea sa.Sunteti moasa si femeie gravida,tatal si mama.Impreuna veti aduce copilul Christic in lumea voastra.Frecventele Christice se intorc in aceasta lume si voi si corpul vostru veti primi lumina glorificat intr-un camp de forta unificat care va ancora aceste energii aici.

Ati ales sa fiti aici cu un scop,un scop sfant.Deschideti fiinta voastra si descoperiti acest scop al vostru.Noi credem ca veti fi uimiti sa vedeti cum va daruiti toti chiar acum.Ati subestimat mult capacitatea de a crea.Acum aveti posibilitatea de a incepe sa utilizati acele abilitati pe care le-ati stapanit in alte dimensiuni pentru a le readuce in realitatea fizica pe aceasta planeta  aici si acum.

Acest timp este disponibil pentru pregatire si transformare,pentru a va recupera si aduna puterile voastre.Pe masura ce termenele diverselor lumi incep sa se separe spre sfarsitul acestui an si in urmatorul,adevarata munca de reconstructie a lumii voastre va incepe.Acum este timpul sa ne pregatim.

Binecuvântările noastre merg cu tine. Chemati-ne pe noi pentru a vă ajuta, vă vom auzi. Namaste

 

Traducere MARIA

 

Un comentariu:

  1. Imaginati-va corpul vostru de lumina calatorind spre Intunecati oprindu-se in fata lor. Ei nu va vor privi in ochi pt. ca energia lor grosiera nu poate face acest lucru. Apoi din voi raze de lumina strabat fiinta lor intunecata inflorind in ei Dragostea Creatorului. Din ei(fiintele intunecate)mai precis din inima lor o licarire parca de lumanare, o luminita care palpaie, va creste in intensitate datorita prezentei voastre de Lumina. Cei intunecati au nevoie de lumina, rolul lor in acesta piesa, isi schimba radical pozitia. Trebuie sa ne tratam "dusmanii"cu mila compasiune si iubire, astfel incat exemplul nostru sa fie cel mai bun de urmat.

    RăspundeţiȘtergere

Reţineţi: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.