26.01.2013

TRECUT SI VIITOR
TRECUT SI  VIITOR

 

Cu totii am parcurs un drum lung si nimeni nu poate afirma ca a fost usor acest drum.Daca privim inapoi vom vedea cate ostacole a trebuit sa sarim si cata suferinta sa induram.Acum aceste lucruri sunt doar trecut si cu aceste experiente pornim la drum stiind foarte bine ce nu mai trebuie sa facem.

 
Cu totii suntem oameni simpli, cu vieti la fel de simple.Dar in marea noastra simplitate, noi stim foarte bine ce ne dorim de la ziua de maine si de la viitorul nostru ,care trebuie construit nu numai pentru noi ,ci si pentru generatiile care vin.Omul simplu are responsabilitate,el stie mai bine ca oricine ce nu este bine din ceea ce vede in jurul sau.Asa simpli cum suntem noi si cu uriasul bagaj de cunostinte strans de-a lungul vietii, care nu este deloc frumos,pornim din nou la drum,asa cum am facut intodeauna,fara teama sau intrebari .

 
Acum toti stiti cu ce va confruntati,cine va este prietenul si cine dusmanul,cine va tinut in nestiinta si ce va luat .Stiti bine ce ati pierdut si cum ar fi trebuit sa arate viata voastra,daca nu ati fi fost jefuiti fara mila de cei care nu au avut decat scopul inavutirii lor si de a stapani intreg Pamantul.Ati trait dupa reguli crezand ca asa trebuie sa functioneze lumea.In realitatea regulile nu erau ceva de folos pentru voi ,ci doar sa mentina lumea in sclavie.Scalvia niciodata nu a fost abolita,ea doar si-a schimbat forma, in functie de epoca in care a fost aplicata asupra multimii nestiutoare si docila.

Nu sa creat vre-o lege pe acest Pamant care sa favorizese omul ,ci doar pe cei care conduc planeta.Poate ca noi toti acum ne putem considera ca am fost copii, fara prea mare experienta in trecut si de aceia am accepatat tot acest aranjament macabru,dar acum nu mai putem accepta ceva din trecut.Nimeni si nimic pe aceasta lumea nu are dreptul sa ne faca scalvi in folos personal si sa ne extermine la comanda prin apasarea unui buton.

Intunecatii nu au avut mila de nimeni si  nimic nu le poate justifica comportamentele fata de omenire.Omul nu are viata,se scoala de dimineata si se intoarce seara,frant de munca si inebunit de stres,poate nemancat de toata ziua si cand ajunge acasa si da cu ochii de saracia din jurul sau si de multele probleme pe care nu le poate rezolva,desi el munceste cat este ziua de lunga,il face sa simta ca viata este doar un mare chin.Asa si este,asta au creat cei care conduc lumea.Tabloul sclaviei este sumbru,dar sclavul tot sclav va ramane si nu va avea niciodata suficient cat sa isi traiasca viata in multumire.

 
Tot sistemul este creat in ideea de a indatora ,nu de a imbogati sclavul.Poate ca multi ati ajuns sa ganditi astfel cu mult timp in urma ,dar cand v-ati exprimat parerea ati fost luati de nebuni.Sigur ca asa este,intodeauna se va gasi unul sa vina sa va infranga vointa.Cine nu a inteles sistemul sclaviei o va face .Scalvul trebuie sa stea tot timpul cu capul aplecat si sa vada pamantul ,nu sa invete sa gandeasca sau si mai grav sa comenteze ceva.Asa ceva este de neimaginat si sa mers clar pe ideea indobitocirii oamenilor cand a inceput sa se strice tot in jur.Numai priviti la sistemul de invatatamant.Chiar credeti ca intunecatii isi doreau un popor de oameni destepti? Ce sa faca cu cei destepti? Desteptul gandeste,observa lucrurile care nu sunt in regula si deci devine un pericol la adresa lor.Un om destept nu va accepta umilinta,va ataca intunecatul si asta nu este bine pentru el.Si drept rezultat au desfiintat invatamantul.Acum nu este cazul sa va mai zic cam ce elemente ies din scoala.Sau ce educatie au tinerii de azi.Vedeti si voi singuri.Ei sunt produsul societatii inchisoare .Sclavul nu trebuie sa aiba scoala,el trebuie doar sa stie sa supravietuiasca in turma dezlantuita si fara gandire si sa isi faca muncile pentru folosul intunecatului.

 
Zilele trezirii au sosit pentru toti si sa nu se mai accepte asa ceva niciodata.Viata asa cum o stim a fost un dezastru de proportii cataclismice,practic suntem aproape exterminati psihic si invinsi de necazuri si lupte inutile cu lipsurile ,care nu se lasa duse din viata noastra .

Ati pornit cu totii pe un nou drum.Nimeni nu spune ca este usor sa rasturnam mersul unei lumi,dar nici sa nu spuneti vre-o clipa ca este imposibil.Noi toti  suntem diferiti fata de intunecati,avem mult mai multa putere fata de ei ,pentru ca noi suntem cei care au incasat necazurile si ne-au calit.Nu au ei nici o putere in fata milioanelor de oameni care daca si-ar da seama toti la gramada ce se intampla in jurul lor ,intunecatii ar fi doar un vis urat in doar cateva clipe.Nimeni nu are voie sa instige la violenta, ci doar la hotarare drastica de inlaturare a tuturor care au in fruntea lor semnul intunecatilor.

 
MARIA


© Copyright by Marin Maria. Toate drepturile rezervate. Permisiunea este acordată pentru a copia și distribui acest material liber, cu condiția ca, conținutul sa fie copiat în toate elementele sale și nealterat, sa fie distribuit gratuit, iar această notă de copyright și link-uri sunt incluse. Legatura cu articolul original este: http://inspatelescenei2012.blogspot.it/


Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Reţineţi: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.